1. holdet vinder svær udekamp over Værløse

KMB’s unge hold har fået en ønskestart i 1. division.

Værløse-KMB2010, den 25.9.2017

Kampen blev spillet på kun tre baner, hvorfor kampen gik i gang med de to mixdoubler og 1. damesingle. En god start kunne blive afgørende for det samlede resultat og kunne KMB etablere et forspring her, ville der være en god chance for en samlet sejr, og måske endda alle tre 3 point.

På papiret så KMB ud til at være favorit i 1. mixdouble og begge damesingler – mens 2. mixdouble så mere jævnbyrdig ud. Det skulle dog vise sig at gå anderledes. 1. mixdouble – med spillende træner Elbjørn og Christine Busch – havde en af de dage (aftener), hvor spillet ikke rigtig ville lykkes. De var hele tiden bagefter og efter at have tabt første sæt, så det svært ud, da de nede med 8-13 stadig ikke kunne finde deres spil. Alligevel fik de kæmpet sig på 14-16 og 16-17 inden Værløse parret lukkede kampen. Øjeblikket efter nederlaget vandt KMB’s unge 1. damesingle – Mathilde Cramer – en stensikker sejr i 2 sæt over en tidligere liga-spiller. En meget stærk indsats af KMB’s unge talent. I 2. mixdouble viste Zenia og Mads samme robuste psyke, som i den første runde på hjemmebane. De virkede i kontrol det meste af kampen – hvor det dog i begge sæt blev tæt til sidst – men netop da det så lidt usikkert ud, meldte de sig begge ind og lukkede sættene. 2-1 til KMB og næsten den start man havde håbet på.

Herefter var det 2. damesingle og de to første herresinglers tur. KMB’s anden unge damesingle – Freja Ravn - var også succesfuld. Efter at have vundet et sikkert første sæt med 21-10, kom Freja stort bagud i andet sæt. Med godt og aggressivt spil, fik Freja flyttet modstanderen rundt på banen, og fik kæmpet sig tilbage og lykkedes herefter med at vinde andet sæt i ombolde. De to første herresingler blev delt. KMB’s spanier – Kike – havde ikke værktøjerne til på dagen at gøre det spændende og tabte klart i to sæt. I anden herresingle var Rasmus Rylander bagud i hele første sæt, men netop da sættet så ud til at være tabt, fik han med lange dueller og hårdt arbejde kæmpet sig tilbage og vandt 22-20. Herefter var der ikke tvivl om udfaldet. Rasmus var for stærk og løb stille og roligt modstanderen ned. 4-2 samlet efter de første 6 kampe var hvad KMB på forhånd havde håbet på.

I mellemtiden var en af aftenens nøglekampe gået i gang. 3. herresingle med Thomas Fynbo. Han var oppe imod en spiller, der ligesom han selv, ikke er bange for en fysisk hård kamp med mange lange dueller. Thomas var dog fra starten ovenpå og var den styrende i duellerne. Det udmøntede sig i en vundet første sæt – om end tæt til slut. Andet sæt forløb på samme måde – og dermed endnu en sejr til KMB. På banen ved siden af var Tobias Holst-Christensen i gang. Han fulgte godt med og gjorde en god indsats. Det rakte dog netop ikke – og han tabte i to sæt, hvor det især i andet sæt var tæt og spændende.

Med 5-3 inden de 5 ’rene’ doubler – 2 damedoubler og 3 herredoubler var der stadig mulighed for 3 point, som ville kræve en sejr på mindst 8-5. Det var dog med bange anelser, idet alle kampe kunne falde ud til begge sider. Normalt er KMB stærke i damedoublerne, men netop Værløse kan også mønstre stærke damedoubler.

Pigerne skuffede dog ikke. I to tætte kampe – begge over tre sæt – vandt begge damedoublerne. Især første damedouble var nervepirrende. Til sidst var der næste ikke flere kræfter tilbage hos Zenia, men med stor vilje og en imponerende evne til at udnytte mulighederne, vandt Zenia og Freja tredje sæt. På banen ved siden af vandt de to unge Christine og Mathilde ligeledes i tre sæt, om end efter et tredje sæt, hvor de var styrende hele sættet. Så gjorde det mindre at første herredouble med Elbjørn og Rasmus Rylander tabte efter to sæt i højt tempo. Med 7-4 inden den to sidste herredoubler var den samlede sejr sikker og nu skulle det sidste point i hus.

Det sørgede Fynbo og Kike for i tredje herredouble, som de vandt sikkert i to sæt. Anden herredouble lukkede og slukkede da klokken passerede 22 med en sejr i 3 sæt. En rigtig flot kamp af Mads og Tobias og dermed en samlet sejr på 9-4.

Gennem en stor del af kampen virkede det til, at spillerne havde svært ved at finde samme overskud som i den første hjemmekamp mod Aalborg. Som kampen skred frem blev KMB’erne dog stærkere og stærkere – og især imponerende, at der vindes kampe på tværs af alle kategorierne og at alle spillere har bidraget med sejre i begge holdkampe. En svær udekamp løst på imponerende vis og dermed en utrolig flot start på sæsonen af det unge hold.

1_hold_Vaerloese_250917.JPG