Hvidovre - KMB

Kampreferat af Hvidovre vs KMB i 3. divison lørdag den 16 november.

Lad det være sagt med det samme – lørdag den 16. november blev dagen, hvor KMB2010´s ellers så succesfulde 2. hold led sit første nederlag. 

Scenen var sat med start kl. 16.00, og da Hvidovre brillerede ved at meddele at kampen skulle spilles på blot tre baner, kunne den kvikke iagttager se, at det ville blive en længere forestilling. 

Kampen blev sat i gang med de to mixdoubler og 1. damesingle. I alle 3 kampe tabte vi 1. sæt, men begge mixer var godt med og havde med lidt held vundet sættene. Anita spillede og kæmpede som sædvanligt fortrinligt, men det kneb med at score point mod en stærk modstander. Ingen grund til panik, da vi inden kampen havde talt om, at Hvidovre formentlig ville ”komme blæsende”. Uvejret fortsatte imidlertid og kun 2. mix med Sebastian og Camilla hang på (men tabte atter et tæt sæt), hvorimod de to andre fik en snitter. 

0-3 var ikke lige den start vi havde håbet på. Tinna, Rylle og Simon kom i gang. Jeg generer næppe nogen ved at sige, at Tinna ikke er med for at vinde sin single, og den kamp var da også forholdsvis hurtigt overstået med et nederlag til følge. Vi vidste på forhånd, at vi var/er stærke i herresinglerne, og det skulle vi nu ud og bevise. Rylle mente dog ikke, at der var nogen grund til at gøre det mere overbevisende end højst nødvendigt, så han brugte første sæt på at spille sig varm (og blive træt…). Efterfølgende satte han skabet på plads, og vandt klart i 2. og 3. sæt. Bay havde forstået budskabet, og selvom der var lidt spænding om udfaldet i 2. sæt, hev han sejren i land. I de sidste to singler kæmpede Jensen og undertegnede lidt om at få den hurtigste sejr, og der var aldrig tvivl om udfaldet i de to kampe. 

Efter en sløj start med udsigt til en kæmpe røvfuld, var kampen nu vendt, og momentum var på KMB´s side. 

Kasper.jpg

Stillingen var nu 4-4, og det blev tid til damedoublerne, som skulle blive et par tætte kampe. 1. dd med Tinna/Josephine tabte et tæt 1. sæt, fik vendt bøtten i 2. og kæmpede lidt med spillet (og formen???) i 3. sæt, som desværre blev tabt. 2. dd med Camilla og Anita vandt 1. sæt, og så egentlig ud til at have ok styr på kampen, men tabte alligevel de to sidste sæt, og dermed var kampen igen vendt på hovedet – vi var nu nede med 4-6. 

Scenariet var derfor, at vi skulle vinde alle 3 hd´er for at undgå sæsonens første nederlag. 

Nørsø og Rylle leverede en stabil indsats i 1. hd og levnede ikke modstanderne mange chancer. Det samme kan man desværre også sige om Hvidovres 2. hd, som gjorde kort proces i deres kamp mod Jensen og Sebastian. Dermed skulle der en sejr i land i holdkampens sidste match, hvis vi skulle have point med hjem. Den opgave magtede holdets yngste (Bay)og ældste (undertegnede) spiller i skøn forening, da begge sæt blev vundet med 21-19. 

Selvom det blev til sæsonens første nederlag, fik vi dog værdifulde point med til den samlede stilling. Således ligger vi stadig nummer 1 inden de sidste to kampe mod rækkens nummer 2, KBK, samt Holte.

Tak for støtten til de fremmødte KMB´ere. 

/Kupper