KMB - Holbæk

Årets sidste hjemmekamp var mod Holbæk. Læs hele referatet her. Tak til BankNordik for at være rundens kampsponsor.

Referat af kampen KMB2010-Holbæk, torsdag den 5.12.2019

En dejlig aften med BankNordik som kampsponsor blev vundet med 7-2 mod Holbæk.

Aftenen startede på 1. Sal for sponsorer og interesserede med oplæg fra træner Jeppe Ludvigsen og BankNordik efterfulgt af tapas og vin. Et virkelig vellykket arrangement, hvor der skal lyde en stor tak til BankNordik og Nicoline Pihl for at have stablet dette på benene.

Arrangement blev fulgt op af en velspillet holdkamp. Det hele startede med nogle overlegne mix’er som cruisede deres sejre hjem til KMB. I DS’erne blev det til en sejr til Anne-Marie Pedersen i 2. DS. I HS’erne var der fuld skrue på og Joran Kweekel formåede at vinde 1. HS med 10 og 5 - virkelig stærkt. Joran viste denne dag at han er en spiller af en helt speciel kaliber.

Rylander måtte desværre give tabt i en lang, men flot tresætter. De sidste tre doubler blev alle hevet hjem i vanlig sikker KMB double stil i 2. Sæt. Dermed en vigtig sejr på 7-2, som gør at vi banker på til oprykningsspillet. Det bliver afgjort i de sidste to udekampe i det nye år mod Holte og Lillerød, hvor vi ville være taknemmelige for jeres opbakning.

Indtil da, glædelig jul fra hele KMB!