Stærk start på sæsonen

Både 2. og 3. holdet starter sæsonen med flotte sejre

2. holdet vinder med hele 13-0 over Ringsted 1 og 3. holdet vinder en flot sejr på 9-4 over Lillerød 3.

Illustration_foerste_runde.jpgI weekenden den 7. og 8. september startede holdturneringen og både 2. og 3. holdet var i aktion.

Lørdag mødte 2. holdet Ringsted 1 på hjemmebane. Det blev en hurtig og overbevisende kamp, hvor KMB ikke på noget tidspunkt lod koncentrationen falde. Kampen gav debut til Josephine Holst-Christensen i mix- og damedouble og til Michelle Andersen i damesingle og dame-double. Udover disse to bestod holdet af Casper Nørsø i mix med Josephine og Mathias Rud/Camilla Bo i mixdoublerne, der begge vandt sikkert. I damesinglerne slog Mathilde Nexmann den tidligere top-spiller Gitte Sommer i en lang og udmarvende kamp, og Michelle vandt sikkert 2. damesingle.

Herresinglerne – Simon Bay, Rasmus Jensen, Philip Busch og Benjamin Gunnarstein vandt alle i 2 sæt.

Dominansen fra de to første runder fortsatte i de rene doubler, der alle blev vundet i to sæt. En stærk start på sæsonen med 13-0 – og med det nye pointsystem dermed 16 point på kontoen.

Om søndagen var det 3. holdets tur til at starte sæsonen op. Modstanderen var Lillerød 3, der stillede med et stærkt hold. På herresiden bl.a. repræsenteret med Mikkel Mortensen, Mikkel Kjærsgård og Jesper Andresen og på damesiden med nogle unge og talentfulde spillere. Det var derfor forventet at det ville blive en tæt og svær kamp – og kunne vi komme i nærheden af de 5-6 vundne kampe, ville vi være glade. Det skulle dog vise sig, at det var en dag, hvor en række af KMB’s unge spillere tog et stort skridt op og vandt tætte og svære kampe.

Mixerne var Nicoline Pihl og debutanten Sebastian Magnussen og Camilla Paulsen og Jonas ’OB’ Andersen – som blev delt, med sejr til Camilla og OB. Damesinglerne blev også delt – her vandt Smilla Kristensen en hård tre-sætskamp, mens Anita Bennetzen måtte se sig slået i 2 sæt.

Herresinglerne bestod af Jonas Rason, Jonas Jork, debutanten Mikkel Mieritz og Philip Stiborg. Rason tabte første herresingle og de tre andre vandt. Stiborg efter et vanvittigt comeback i tredje sæt, hvor han endte med at vinde 21-19 over Jesper Andresen.

Begge damedoubler gik til KMB og i herredoublerne var første herredouble for stærk for Mikkel og OB, 2. herredouble vandt KMB på walkover, da den hårde single havde gjort at Jesper Andresen, LB måtte trække sig. Endelig vandt Rason og Stiborg en uventet sejr i tredje herredouble.

Dermed en lidt uventet men fuldt fortjent 9-4 sejr – og med det nye point-system 12 point.

1.holdet skal i aktion tirsdag den 17. kl. 19:00. Kom og hep! Det er en vigtig kamp mod Hvidovre, der er blevet kraftigt forstærket til denne sæson.