Ungdom

Fra U9 til U19 - start allerede i dag

Mandag d. 12/8 2019 starter hverdagstræningen igen
Søndags begyndertræningen starter d. 1/9 2019
og Miniton d. 7/9 2019 

U13  
Flotte resultater til Clara

U15
3. plads til Mathias

U17/U19
En 1. plads og 2. plads til Emil

Ung/senior til senior turnering

Christine Busch udtaget til UVM 2019nyt.jpg
Træningstider for 2019/20 version 2

U9/U11
2. pladser til Sine-Marie

Miniton
Læs om vores nyeste tiltag med børn/voksen badminton om lørdagen
Træningslejr 16-16/8 2019

 Invitationr U13 B, C og D turnering d. 14. september 2019 nyt.jpg

 


Ungdomsverdensmesterskaberne 2019
Christine 2019.jpg

Christine Busch er for tredje (og dermed sidste gang) udtaget til Ungdomsverdensmesterskaberne.

UVM 2019 afholdes i KAZAN i perioden d. 30.september – 30. oktober 2019 – fra KMB ønsker vi Christine god vind i Rusland!

Når tiden nærmer sig, vil I kunne følge med i resultaterne her.


Træningslejr KMB2010 2019.jpg


Træningstider

Til den ny sæson er alle spillere blevet opdelt i farver, som angiver hvornår de skal spille. Spillernes navne fremgår a listen.

Bemærk: Hvis jeres navn ikke fremgår af listen på trods af, at I har spillet i den forgangne sæson, er det fordi jeres medlemsskab ikke er registreret. Ret derfor venligst henvendelse til os, hvis I ønsker at melde jer ind til næste sæson.

Sammensætningen af spillere på de enkelte hold vil løbende blive evalueret, og trænerteamet vælger måske i løbet af sæsonen at flytte spillere til en anden farve afhængig af niveau og engagement. Spørgsmål til holdsammensætningen er naturligvis meget velkommen. Skifte til en anden farve kan kun ske med samtykke fra træneren samt Ungdomsudvalget.

Vi starter den ny sæson i uge 33, dvs. mandag den 12/8 2019. Søndagstræningerne starter dog først til september, dvs. den 1/9, og Miniton vil også først være fra september (der sendes særskilt besked ud om Miniton).

Hvis der er spørgsmål så skriv til ungdom@kmb.dk.

(Klik på billede for se i større størrelse)

Træningstider 2019 ver 2.jpg


Ungdoms Danmarksmester 2019

DM medaljer og flotte resultater til KMB ved ungdoms-danmarksmesterskaberne

I weekenden den 6. og 7. april 2019 blev der afholdt Danmarksmesterskaber for U13, U15, U17 og U19 i Greve.

KMB deltog med 6 spillere: Smilla Kristensen i U15, Nikolaj Strikart i U17, og Camilla Bo Andersen, Simon Bay, Philip Stiborg og Christine Busch Andreasen i U19, hvor de var oppe imod de allerbedste danske ungdomsspillere.

Smilla spiller et virkelig godt mesterskab. I mixed-double taber Smilla og hendes makker fra Vanløse i anden runde til de senere sølv-vindere i 3 sæt. I dame-double bliver 2. runde ligeledes endestationen, mens Smilla i single leverer en overraskelse, da hun i første runde slår en seedet spiller fra ABC Aalborg og først i kvartfinalen må give fortabt til en anden seedet spiller fra Odense.

Nikolaj, Simon og Philip deltog alene i herresingle, hvor det blev til nogle gode kampe. Camilla måtte nøjes med at spille damedouble, da mixmakkeren var forhindret i deltagelse, men spillede også en god kamp mod de senere bronzemedalje-vindere.

Det lykkedes også for KMB at få medaljer med hjem. Christine Busch Andreasen vinder 2 Christine UDM 2019 XD.jpgsølvmedaljer i U19 – i mixed- og damedouble. I mixed-double er Christine og hendes makker, Rasmus Espersen endda tæt på guld – men taber i tre tætte sæt i finalen. I dame-double mødte Christine og hendes makker et nærmest perfekt-spillende par, der på dagen var en for stor mundfuld.

Vi kan glæde os over, at den ene af modstanderne på den anden side af nettet var Freja Ravn, der har haft sin opvækst i KMB og tidligere har vundet mange medaljer til KMB. Freja er ikke uvant med at vinde DM i damedouble, da det er 3. år i træk. Vi kan også glæde os over, at Freja Ravn efter én sæson i Solrød Strand har valgt at vende retur til KMB.


Danmarksmester 2019

Clara Filippa DMU 2019 DD.JPG

Clara og Filappa er Danmarksmester for U13 B.

Det blev til en super flot 1. plads i DS, U13B til Clara Hagner Sørensen,
og en lige så flot 3. plads til Filippa Grimm ligeledes i DS U13B.
De to piger stillede også op i DD sammen i U13B, som de gik hen og vandt på flottest vis. Det var pigernes første gang de prøvede kræfter med U13B stævne.

ÅRETS FUND 2018
Christine Busch Andreasen

Christine 2019.jpg

Foto: Anders Bentzon, Amager Bladet

Læs mere i Amager Bladet om nomineringen

Læs også om uddelingen af priserne og de andre modtager


Trøjer fra vores sponser
MentorDanmarkMentorDanmark.jpg


BLIV UNGDOMSSPILLER I KMB2010 Trning.png

Vores ungdomsafdeling har gennem en årrække hørt til blandt de største og vores ungdomsspillere blandt de bedste. Vi har træning de fleste ugedage - lige fra begynderholdet til vores ungsoms-elite-træning.

Vi har i denne sæson tilmeldt 5 hold til holdturneringen. Du kan følge hvordan det går dem i løbet af sæsonen via de links du ser her til højre på siden.

Har du lyst til at blive ungdomsspiller i KMB2010, så kontakt os og hør hvornår, du kan komme ud og prøve kræfter med badmintonspillet. Vores professionelle trænerteam glæder sig til at byde dig velkommen i klubben.


Gamle ketchere I_Love_Badminton.jpg badminton_ketcher.jpg

Hej alle. Vi vil rigtig gerne hjælpe vores begynderbørn godt igang med badminton. Derfor vil det være en stor hjælp for klubben, hvis I vil kigge i skuffer og skabe, om der ligger en ketcher, der kan bruges på vores begyndertræninger.


FACEBOOK

KMB 2010 Ungdomsafdeling er naturligvis også at finde på facebook. Adressen til siden er Kastrup Magleby Badmintonklub Ungdom.