Velkommen til KMB2010’s Ungdom 

I KMB2010 udgør vores ungdomsspillere en central del af klubben, og det er vigtigt for klubben at opretholde en stor og stærk ungdomsafdeling. Vi værner om vores ungdomsspillere og lægger stor vægt på at have dygtige trænere, som både har fokus på talentudvikling og samtidig sørger for, at det er sjovt for alle at spille i klubben. For uanset, om man blot ønsker at motionere, lære noget nyt og hygge sig med vennerne til træning, eller om man satser på at blive en dygtig konkurrencespiller, er det essentielt, at man har det sjovt.

Udviklingen af vores ungdomsspillere baseres på en velorganiseret træningsplan med rød tråd på tværs af træningerne. Det indebærer også strukturerede træningsprogrammer for de enkelte hold. Vi sikrer løbende, at hver spiller kommer på det rette hold. Hermed får alle den bedste og sjoveste træning.

Vi lægger desuden stor vægt på et godt sammenhold i klubben. Derfor arrangerer vi en række sociale arrangementer såsom julehygge, overnatning i klubben, træningslejre, besøg af ”verdensstjerner” og interne mesterskabsturneringer.

Træningsoversigt 2020/2021
Du kan se dine ugentlige træningstider her:

Har du spørgsmål til træningen, så kontakt cheftræner Phillip Samsøe på telefon 20 89 33 34 eller formand for Ungdomsudvalget Per Flink Iversen på mail ungdom@kmb2010.dk.

Ferier og helligdage 
I disse perioder er den almindelige træning aflyst:

EfterårsferieUge 42 2021
Juleferie22. dec. til 2. jan. 2021/22
Vinterferie Uge 7 2022
PåskeferieUge 15 + 2. Påskedag
Stor Bededag13. maj 2022
Kristi Himmelfartsdag26. maj 2022
SommerferieJuni og juli – for Miniton og søndagstræningerne er der også sommerferie i hele maj måned 

OBS: Måske afholder vi specialtræninger i ferierne – det får I besked om på mail.